Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään – Sampo Sammalisto

Viisas pääsee vähemmällä 2.0 - 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään - Sampo Sammalisto - Äänikirja - 9789522466167

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Tuntuuko, että työpäiväsi kuluvat sähköpostitulvan, turhien palaverien ja jatkuvan tulipalotilanteiden merkeissä? Eikö aika meinaa riittää tärkeiden töiden tekemiseen? Lipsutko turhan usein tekemään töitäsi iltaisin tai viikonloppuisin, vaikka haluaisit viettää laatuaikaa perheen kanssa? Mikäli tunsit edes yhden piston sydämessäsi, niin tarvitset tätä kirjaa.

Viisas pääsee vähemmällä 2.0 – 52 päivitettyä vinkkiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, jonka käytännönläheisillä ja tutkitusti toimivilla vinkeillä pystyt menestymään paremmin sekä töissä että vapaa-ajalla. Kirja on päivitetty laitos ensimmäistä kertaa vuonna 2014 ilmestyneestä kestosuosikista Viisas pääsee vähemmällä.

Kirjan neuvojen avulla opit testatusti toimivia ja yksinkertaisia keinoja, joiden avulla voit muun muassa.: • vähentää työpäiviesi keskeytyksiä • välttää turhia palavereja • priorisoida työtäsi ja vapaa-aikaasi paremmin • saada itsellesi tärkeitä asioita enemmän aikaan • vähentää turhaa kiirettä ja stressin tunnetta • nukkua laadukkaampaa unta

Kirjan kirjoittaja, filosofian tohtori Sampo Sammalisto, on suosittu bloggari ja kouluttaja, joka on valmentanut tuhansia suomalaisia asiantuntijoita ja ajatustyöläisiä. Hän on myös ollut Radio NRJ:n Korppilan Pursiseuran viikoittainen vakiovieras sekä esiintynyt lukuisissa kotimaisissa medioissa. Sammalisto on itse tehnyt ajatustyötä yli 15 vuotta sekä pienissä että suurissa organisaatioissa.

Äänikirjan tiedot

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *