Vickypedia - Virve Rostin tarina - Anne Pennanen & Sami Spåra & Tuija Wuori-Tabermann - Äänikirja - 9789511331889

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Nextory-palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Virve Rostin – koko kansan rokkimimmin huikea elämä!

15-vuotiaana Virve Rosti voitti Suomen Iskelmälaulumestaruuskilpailut ja tempautui Dannyn mukana kesäkiertueelle. Siitä alkoi upea ura, joka jatkuu yhä.

Kirjassa kerrotaan, millaista oli teini-ikäisen iskelmätähden elämä 1970-luvulla ja miten nuori nainen otti paikkansa rokkikukkojen keskellä. Sitten tulivat perhe-elämä, Euroviisut ja Menneisyyden vangit. ”Kun Chicago kuoli” ja ”Tuolta saapuu Charlie Brown” ovat hittejä, jotka ovat kestäneet näihin päiviin asti.

“Annoin luottotoimittajilleni kaikki valtuudet haastatella lähipiiriäni. Sanoin perheelleni, ystävilleni ja muusikkokavereille, että puhukaa kaikki, mitä mieleenne tulee, mitään salaamatta. Kun sitten luin käsikirjoituksen, tuli parikin kertaa kyynel silmänurkkaan, mutta vielä useammin nauroin.”, Vicky Rosti kirjan esipuheessa.

Vicky Rosti on Suomen rakastetuimpia iskelmätähtiä ja Vickypedia on hänen avoin ja lämmin elämäkertansa. Virve Rosti täytti 10.11.2018 60 vuotta.

“Helppolukuinen ja nopeasti hotkaistava kertomus yhdestä aikamme energisimmästä esiintyvästä taiteilijasta.” – Minna Branders, Kaupunki kanava

“On kiinnostavaa lukea ajasta, jota ei ole itse elänyt.” – Kirjat kertovat -blogi

Äänikirjan tiedot

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *