Vähennä kaloreita ilman dieettiä – Pertti Mustajoki

Vähennä kaloreita ilman dieettiä - Pertti Mustajoki Äänikirja

Kuuntele:

Kuuntele teos
Nextory-palvelussa >>
Kuuntele teos
Storytel-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>
Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris -palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Kirjansa uudistetussa painoksessa professori Mustajoki kertoo, kuinka suojautua ylimääräisiltä kaloreilta. Hän esittelee ruokien liikennevalot, joiden avulla kuka tahansa pystyy helposti hahmottamaan, mitkä ruuat ovat lihottavia ja mitä taas voi syödä mielin määrin. Onneksi kaloreita on mahdollista vähentää ilman dieettiä.
Dieettilaihduttamisen avulla vain harva saavuttaa pysyviä tuloksia. Dieetillä oleva joutuu jatkuvasti pinnistelemään ja kontrolloimaan syömistään. Tämä on vaikeaa, koska tahdonvoima väsyy kuin lihas. Monet dieettien avulla laihduttavat joutuvatkin jojoilun piinalliseen kierteeseen dieetin epäonnistuttua lupaavan alun jälkeen.
Tämän kirjan neuvoja noudattamalla voi vähentää kaloreita ja silti nauttia päivän normaalit ateriat ja tulla sopivan kylläiseksi. Professori Pertti Mustajoki kertoo, miten kaloreita voi vähentää pienillä arkielämässä tehtävillä muutoksilla tarvitsematta kiinnittää liikaa huomiota syömiseensä. Mustajoen esittelemät helposti ymmärrettävät ja sovellettavat ruokien liikennevalot ovat hyvä apu kaloreiden vähentämisessä. Niiden avulla hahmottaa nopeasti, mitä ruokia voi syödä mielin määrin ja minkä ruokien kohdalla taas on syytä painaa rivakasti jarrua.

Äänikirjan tiedot

Kategoriat