The Dirt - Törkytehdas - Mötley Crüe & Neil Strauss - Äänikirja - 9789520120009

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Nextory-palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Maailman pahamaineisimman rockbändin tunnustukset. Nyt myös Netflix-elokuvana!

Kulttikirjaksi kohonnut eepos rock’n’rollin Babylonista, neljästä nuorukaisesta, jotka antoivat sanalle dekadenssi uuden merkityksen. Mötley Crüen hiuslakkahevarit tilittävät omaäänisesti uskomatonta elämäänsä, jossa kaikki rockkliseet venyivät äärimmilleen ja paiskautuivat lopulta vasten kertojien kasvoja.

Mötley Crüen viskinhuuruinen ja kokapölyinen tarina sisältää aineksia niin ekstaattisimmista amerikkalaisista unelmista kuin synkimmistä tragedioistakin. Tommy flirttaili yläluokan kanssa ja nai kaksi kansainvälistä seksisymbolia; Vince tappoi Hanoi Rocksin Razzlen ja menetti tyttärensä syövälle; Nikki otti yliannostuksen ja heräsi kuolleista seuraavana päivänä; Mick yritti hirttää veljensä ja sairastui tappavaan tautiin.

Näissä lihaksi tulleissa urbaanilegendoissa ketään ei säästellä. Osansa saavat niin Mike Monroe, Andy McCoy, Pamela Anderson, David Lee Roth, Heather Locklear, AC/DC, Aerosmith, Ozzy Osbourne, Guns N’Roses kuin Iron Maidenkin.

Mötley Crüe on myynyt yli 40 miljoonaa levyä, tehnyt kaksitoista maailmankiertuetta ja tatuoinut likaiset jälkensä kokonaisen MTV-sukupolven tajuntaan.

Mötley Crüen kanssa kirjan kirjoittanut Neil Strauss (s. 1969) on yhdysvaltalainen journalisti ja kirjailija. Strauss kirjoittaa Rolling Stone -lehteen ja The New York Timesiin, ja on julkaissut useita tunnettuja rock-artisteja käsitteleviä artikkeleita ja kirjoja.

”Törkytehdas on kaikkien aikojen rockkirja.” – Ilta-Sanomat

“Tämä on ehkä kaikkien aikojen paras kirja rockkulttuurin pimeistä puolista.” – Samuli Knuuti, Image

“Äärimmäisen viihdyttävää luettavaa alusta loppuun.” – Suosikki

Äänikirjan tiedot

  • Kirjailija: Mötley Crüe, Neil Strauss
  • Lukija: Markus Niemi
  • Suomentaja: Sami Kärkkäinen
  • Julkaisuvuosi: 2018
  • Kesto: 14 t 57 min
  • Koko: 625 Mt
  • Kieli: Suomi
  • Kustantamo: Like
  • ISBN: 9789520120009

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *