Stressitohtori – Enemmän itsetuntemusta, vähemmän stressiä – Sanna Leino

Stressitohtori - Enemmän itsetuntemusta, vähemmän stressiä - Sanna Leino - Äänikirja - 9789515250087

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Tunne itsesi, vähennä stressiä

Stressi kuuluu elämään, ja usein se on jopa hyödyllinen ilmiö. Pitkittyneellä stressillä on kuitenkin vaikutuksia niin kehon kuin mielen terveyteen. Se edistää useiden eri sairauksien puhkeamista ja pahentaa jo olemassa olevia.

Stressitohtorin keskeinen sanoma on, että jokainen meistä kokee stressiä eri asioista ja eri tavoin. Omaa stressikokemusta ei pidä verrata muihin, ja avain stressin säätelyyn onkin itsetuntemus. Informatiivisen käsikirjan harjoitteiden avulla kartoitat oman elämäsi stressitekijöitäja omia stressaamistaipumuksiasi.

Kirja ohjaa myös kädestä pitäen uusiin ratkaisuihin ja tapoihin, joilla vähentää haitallista stressiä.Miten lapsuus ja temperamentti vaikuttavat siihen mikä aiheuttaa stressiä juuri sinulle? Mitä stressi on ja miten tunnistat stressin? Miten säätelet stressiä ja rauhoitat kehoa ja mieltä? Miten vähennät stressitekijöitä omassa arjessa?

Sanna Leino on kasvatustieteen maisteri, joka on oman kokemuksen kautta syventynyt tutkimaan stressiä, sen syitä ja seurauksia Stressitohtori-blogissaan. Tähän kirjaan Leinoon suodattanut helposti omaksuttavaan ja käytännönläheiseen muotoon uusimman tieteellisen tutkimustiedon, stressikirjallisuuden hyödyllisimmän annin sekä henkilökohtaiseen kokemukseensa pohjaavan tiedon.

Äänikirjan tiedot

Kategoriat

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *