Räsynukke - Daniel Cole - Äänikirja - 9789512408948

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Yksi ruumis, kuusi uhria. Ja rikostutkija armottoman murhaajan tappolistalla.

William ”Wolf” Fawkes on merkitty mies. Paluu töihin Lontoon poliisiin ei ole helppoa rikostutkijalle, joka on joutunut pidätetyksi virantoimituksesta.

Ensimmäinen työtehtävä nostaa adrenaliinin kuitenkin heti huippuunsa ja Fawkes tajuaa törmänneensä yhteen uransa isoimmista tapauksista. Kalustamattoman asunnon olohuoneen katossa roikkuu kuuden uhrin jäsenistä kasaan kursittu ruumis, jonka toimittajat ristivät pian Räsynukeksi.

Yhdessä entisen työparinsa Emily Baxterin kanssa Fawkes ryhtyy selvittämään ruumiiseen kuuluvien uhrien henkilöllisyyksiä. Ja pian Räsynukke-murhaaja lähettää Fawkesin toimittajana työskentelevälle ex-vaimolle listan seuraavista uhreistaan sekä päivämäärät, jolloin aikoo heidät tappaa. Viimeinen nimi listalla on Fawkes… Onnistuuko Fawkes pysäyttämään sarjamurhaajan median seuratessa tutkintaryhmän jokaista askelta?

Räsynukke on sykettä nostattava rikosromaani, jossa on trillerin tempo, pirullisen nokkela juoni ja vertakin vuolaammin tihkuvaa ilkikurisen mustaa huumoria.

Daniel Cole on brittikirjailija, joka on työskennellyt myös ensihoitajana. Räsynukke on hänen esikoisromaaninsa. Kirjan käännösoikeudet myytiin isoissa huutokaupoissa yli 30 maahan jo ennen teoksen julkaisua, ja se on yksi vuoden 2017 kohutuimpia dekkarilanseerauksia.

”Colen synkkä mutta silti humoristinen esikoisromaani tuo raikkaan tuulahduksen brittidekkarikenttään ja vetoaa takuulla Robert Galbraithin ja Clare Mackintoshin faneihin.” – Library Journal

“Voi Daniel Cole, minkä teit! Kirjailija kiittää lopputekstissä lukijoita, jotka ovat vaivautuneet lukemaan juuri hänen teoksensa uskomattoman hienojen kirjojen sijaan. Jos sinä luet vuodessa vain dekkarin, pari, tai ehkä kymmenen, uskallan peukuttaa Räsynukkea!” – Rakkaudesta kirjoihin -blogi

“Toinen mainitsemisen arvoinen piirre on huumori, joka oli taidokas sekoitus jotain lakonista, mustaa ja nokkelaa. Toisin kuin luomansa sarjamurhaaja, Cole on kursinut kasaan täydellisen luomuksen.” – Spacehouse-blogi

Äänikirjan tiedot

  • Kirjailija: Daniel Cole
  • Lukija:
  • Suomentaja: Jaakko Kankaanpää
  • Julkaisuvuosi: 2018
  • Kesto: 13 t 50 min
  • Koko: 481 Mt
  • Kieli: Suomi
  • Kustantamo: Gaudeamus
  • ISBN: 9789512408948

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *