Minä, Ozzy - Chris Ayres & Ozzy Osbourne - Äänikirja - 9789520105365

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Pimeyden prinssi avaa sanaisen ruumisarkkunsa!

“Kun porukka kysyy, miten voin olla yhä hengissä, en tiedä, mitä vastata. Jos minut ja kadun muut skidit olisi lapsena laitettu riviin ja alettu arpoa, kuka meistä elää 60-vuotiaaksi, saa viisi lasta ja neljä lapsenlasta ja omistaa kämpät Buckinghamshiressa ja Kaliforniassa, en tasan olisi pannut fyrkkaa likoon omasta puolestani. En helvetissä. Tässä sitä kuitenkin ollaan, ja nyt kerron ensimmäistä kertaa tarinani omin sanoin.”

Jokainen päivä on ollut pieni ihme. Kolmenkymmenen vuoden ajan Ozzy veti hengenvaarallisia määriä viinaa ja huumeita. Hän jäi kuitenkin henkiin, kun lentokone törmäsi suoraan päin. Selviytyi roimista yliannostuksista ja eksoottisista sukupuolitaudeista. Sai syytteen murhayrityksestä. Sitten hän ajoi mönkijällä töyssyyn noin kahdeksan kilometrin tuntinopeudella ja oli vähällä kuolla.

Ozzy Osbourne on rockin rakastetuin sekopää, jonka omaelämäkertaa on odotettu kuin helvetin jäätymistä. Minä, Ozzy ylittää riman korkealta eksosfääristä: sankarimme ajatuksenjuoksu poukkoilee kuin psykoaktiivisia vetänyt hirvi ja tarina koukuttaa vetävyydellään niin, että seuraavaa sivua hamuaa anekdoottinistin vimmalla.

“Minä Ozzy on mitä viihdyttävintä luettavaa.” – Juho Hämäläinen, Keskisuomalainen

“Kirja on myös räävittömän hauska. Oman roolin vähättely luo osaltaan kuvaa maanläheisestä ja oikeasti vaatimattomasta jässikästä.” – Matti Komulainen, Rytmi

Äänikirjan tiedot

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *