Matka yli onnen esteiden - Laurent Gounelle - Äänikirja - 9789512411153

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Nextory-palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Lumoava seikkailu täynnä viisautta! Lukijansa valloittanut lukumatka itseymmärrykseen ja kohti onnellista elämää.

”Muilla on taipumus nähdä meidät sellaisina kuin me itse näemme itsemme.”

Julian on kyllästynyt elämäänsä ja työhönsä opettajana. Hän lähtee Balille etsimään muutosta, mutta kun loman lopullakaan mikään ei tunnu miltään, hakeutuu hän maineikkaan paikallisen parantajan luo. Mestari Samtyangin diagnoosi on selvä: olet terve mutta et onnellinen.

Päivittäisissä tapaamisissaan viisaan vanhuksen kanssa Julian alkaa ymmärtää onnettomuutensa lähteen Samtyangin esittämien kysymysten ja tehtävien avulla. Julian oppii päivä päivältä enemmän onnellisuuden todellisesta luonteesta, toiveista ja unelmista, joiden saavuttaminen on lähempänä kuin arvaammekaan. Lumoavan Balin saaren lisäksi hän pääsee seikkailulle kohti todellisen itsen löytämistä.

Ranskan Coelhoksikin kutsutun Laurent Gounellen viisas self-help-romaani on valloittanut henkisen kasvun etsijät ympäri maailmaa.

Laurent Gounelle (s. 1966) on kansainvälisesti menestynyt bestseller-kirjailija ja henkisen kehityksen asiantuntija. Gounelle yhdistää rakkautensa psykologiaan ja self-help-menetelmiin kirjoittamalla tarinoita, jotka auttavat lukijaa itsensä etsimisen polulla.

“Tämä on loistava kirja. En ole koskaan tajunnut, miten paljon mielipiteemme vaikuttavat kaikkeen käyttäytymiseemme. — Ja lopulta tarvitaan niin vähän ollaksemme onnellisia.” – Lucijaa, Goodreads

“Nautin jokaisesta minuutista, en olisi halunnut kirjan loppuvan lainkaan.” – Houda, Goodreads

“Jos olet onneton tai sinusta tuntuu, että et selviä elämästä tai et vain ole tyytyväinen elämääsi, siihen mihin olet menossa, tämä on kirja joka kannattaa lukea. Se saattaa antaa sinulle sysäyksen, jonka tarvitset muuttaaksesi asioita.” – Amal Bedhyefi, Goodreads

Äänikirjan tiedot

  • Kirjailija: Laurent Gounelle
  • Lukija: Toni Kamula  
  • Suomentaja: Lotta Toivanen
  • Julkaisuvuosi: 2018
  • Kesto: 3 t 57 min
  • Koko: 138 Mt
  • Kieli: Suomi
  • Kustantamo: Gaudeamus
  • ISBN: 9789512411153

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *