Mahdoton menestys - Jorma Ollila & Harri Saukkomaa - Äänikirja - 9789511344971

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Omakohtainen kertomus Nokian vaiheista

“Olin noussut vuoristorataan, jonka nousujen ja laskujen pelottavuutta en pystynyt edes kuvittelemaan.”

Jorma Ollila pani kaikkensa peliin pelastaakseen Nokian 1990-luvun alussa. Nokiasta tuli uusia markkinoita valtaava haastaja. Sen tarinasta tuli mahdottoman menestyksen tarina, mutta vähitellen menestys koitui Nokialle uhaksi ja taakaksi. Heikolla hetkellä kilpailijat yllättivät.

Omakohtainen kertomus miehestä, josta tuli Nokian pääjohtaja, vaikka hänestä piti tulla fyysikko tai taloustieteilijä. Ollila kuvaa Nokian vaiheita sisältä päin – menestyksen rakentamista, kriisejä, nousujen ja laskujen vuoristorataa – ja kovaa työtä yhtiön johdossa.

Kirja ulottuu vuoteen 2010 asti, ja näin Ollila käsittelee myös Nokian viime vuosien vaikeuksien taustatekijöitä. Mahdoton menestys on kertomus paitsi Jorma Ollilasta, myös nokialaisista, jotka lähtivät työllään toteuttamaan yhteistä unelmaa.

Jorma Ollila (s. 1950) on suomalainen yritysjohtaja. Hän toimi Nokian toimitusjohtajana vuosina 1992-1999, pääjohtajana 1999-2006 sekä hallituksen puheenjohtajana 1999-2012. Kirja on avoin ja omakohtainen kertomus inhimillisestä kasvusta globaalin suuryrityksen johdossa.

“Kirjaa oli vaikea laskea käsistä. Elin uudelleen Nokian kasvukauden aikoja.” – Maria, Goodreads

“Asiallinen kiteytys Ollilan tähänastisista saavutuksista ja etenkin toiminnasta Nokiassa.” – Markus, Goodreads

Äänikirjan tiedot

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *