Kaikki tai ei mitään - Matthew Costello & Neil Richards - Äänikirja - 9789520406080

Kuuntele:

Kuuntele teos
Nextory-palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Claire ja Terry Goodmanin elämä vaikuttaa täydelliseltä. On menestyvä firma. Poika Oxfordissa. Jättimäinen kartano aivan Thamesjoen rannassa. Ja näköjään paljon rahaa tuhlattavaksi. Mutta kun Sarah ja Jack alkavat tutkia outoa varkautta pariskunnan kartanossa, salaisuudet nousevat pintaan. Ja kun totuus paljastuu, se saattaa olla jollekulle liikaa – jopa niin, että murha on ainoa ulospääsytie.
Cherringham on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina.
Yksinhuoltajaäiti Sarah Edwards on palannut avioeron jälkeen Lontoosta kotikaupunkiinsa Cherringhamiin, ja pelkää tylsistyvänsä siellä kuoliaaksi. Hän ystävystyy entisen newyorkilaisen rikospoliisin Jack Brennanin kanssa, joka on hakeutunut vaimonsa kuoleman jälkeen englantilaisen maalaisidyllin rauhaan. Pian Sarah ja Jack saavat huomata, että leppoisan pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.
Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Cherringhamin mysteerit on heidän ensimmäinen yhdessä kirjoittamansa rikossarja.

Äänikirjan tiedot

  • Kirjailija: Matthew CostelloNeil Richards
  • Lukija: Markus Niemi  
  • Suomentaja: Maija van de Pavert  
  • Julkaisuvuosi: 2019
  • Kesto:     2 h 45min
  • Koko:
  • Kieli: Suomi
  • Kustantamo: Tammi
  • ISBN: 9789520406080

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *