Joustava mieli parisuhteessa – Arto Pietikäinen

Joustava mieli parisuhteessa - Arto Pietikäinen

Kuuntele:

Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Hyväksymisen ja omistautumisen avulla elinvoimaa suhteeseen. Vapaudu arvostelevien ajatusten ja epämiellyttävien tunteiden ylivallasta. Opi vähentämään suhdetta vahingoittavaa käyttäytymistä. Harjoittele tietoisuustaitoja, hyväksyntää ja kiukunhallintaa ristiriitatilanteissa. Tunnista omat arvosi ja lisää niiden mukaisia tekoja parisuhteessa.

Joustava mieli parisuhteessa tarjoaa käytännön työkaluja kaikille niille, jotka haluavat oppia uudenlaisia taitoja parisuhteen kehittämiseen ja vaalimiseen. Kirjan avulla voi vahvistaa omia parisuhdevalmiuksiaan, ja siitä on apua myös eroa harkitseville. Tavoitteena on auttaa lukijaa rakentamaan elinvoimainen, sisällöltään rikas ja omia elämänarvoja vastaava parisuhde.

Kirja soveltuu myös ammattilaisille, jotka kohtaavat ihmissuhdeongelmia työssään. Se tarjoaa hyväksymis- ja omistautumisterapiaan sekä dialektiseen käyttäytymisterapiaan pohjaavan ohjelman, jonka perusta on aktiivinen, tavoitekeskeinen uusien taitojen harjoittelu. Kirjaa voi käyttää myös pariterapian työkirjana. Se esittelee viitisenkymmentä harjoitusta, joiden avulla voi kehittää psykologista joustavuutta parisuhteessa.
Kirjan seitsemänteen painokseen Arto Pietikäinen on kirjoittanut uuden esipuheen.

Joustava mieli parisuhteessa kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.

Äänikirjan tiedot

  • Kirjailija: Arto Pietikäinen
  • Lukija: Juhani Rajalin
  • Suomentaja:
  • Julkaisuvuosi: 2020
  • Kesto: 10h 40min
  • Koko:
  • Kieli: Suomi
  • Kustantamo: Duodecim
  • ISBN: 9789516569232

Kategoriat

1 kommentti artikkeliin “Joustava mieli parisuhteessa – Arto Pietikäinen”

  1. Asiantunteva, helppolukuinen/ helposti kuunneltava teos, jota voi käydä läpi myös poimien itseä eniten kiinnostavat osiot. Selkokielinen mutta ei tyhmennetty kirja parisuhteesta sopii jokaiselle, joka miettii eroa tai haluaa parantaa parisuhdettaan. Kirja auttaa ajattelemaan asioita uudesta kulmasta eikä moralisoi tai anna valmista mallia yhdestä oikeasta parisuhteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *