Ihan pähkinöinä - Anneli Kanto - Äänikirja - 9789178296910

Kuuntele:

Kuuntele teos
Elisa Kirja -palvelussa >>
Kuuntele teos
Adlibris-palvelussa >>
Kuuntele teos
Bookbeat-palvelussa >>

Kirjan kuvaus

Hykerryttävän hauskan romaani

Mirjamilla on hyväpalkkainen työ viestintätoimistossa, työsuhdeasunto Töölössä ja viikonloppulomat nuoren sileärintaisen poikaystävän kanssa. Sitten viestintätoimisto myydään Kiinaan, firman senioriporras irtisanotaan ja Mirjami saa ikävän puhelun kotoaan Pohjanmaalta.

Pyörätuolissa istuva äiti – mumma – ja siskontytär Usva lemmikkikatraineen tarvitsevat nyt kipeästi Mirjamia. Espressot ja proteiinipäivät eivät kuitenkaan valmistaneet Mirjamia siihen, mikä häntä kotipaikkakunnalla odottaa: on suihkuteltava mummaa, kokattava makaronilaatikkoa, kuskattava Barbara-kuttua eläinlääkäriin sekä tilattava nuohooja ja likakaivontyhjentäjä. Onneksi Mirjami ei ole uuden arkensa keskellä täysin yksin vaan apuna on myös perheen viimeisin tulokas, turvapaikanhakija Salim.

Elämäntaparemontti pohjanmaalaisittain saattaa olla juuri sitä mitä Mirjami tietämättään tarvitsee.

Historiallisista romaaneistaan tunnettu Anneli Kanto on kirjoittanut hykerryttävän hauskan romaanin, joka iskee terävästi silmää chic lit-viihteen perinteille.

“Anneli Kanto kuvaa mehevästi ja osuvasti eroja pääkaupungin menevien ja menestyvien juppipiirien ja pienen maaseutupaikkakunnan ihmisten välillä. Pohjanmaan murretta oli käytetty juuri sopivasti, ja se istutti tarinan tukevasti miljööseensä. Ihan pähkinöinä on sympaattinen ja viihdyttävä – hauskasti kirjoitettu pikkutarina, joka toi iloa ja hymyn huulille.” – Kirja vieköön!

Äänikirjan tiedot

Kategoriat

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *